Η αποστολή μας

Το JoinCargo είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφορών, που φέρνει άμεσα σε επαφή τις εταιρείες που επιθυμούν να μεταφέρουν εμπόρευμα με τους μεταφορείς που χρειάζονται φορτίο για να γεμίσουν τα φορτηγά τους. Αποστολείς και μεταφορείς αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους με ένα κλικ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της JoinCargo, Ρωξάνη Κουτσολούκα, έχει μεγάλη και διεθνή εμπειρία στο χώρο των logistics, και προέρχεται από τη «χώρα των logistics», την Ολλανδία. Οι ανεπάρκειες και οι ανισότητες στην αγορά μεταφορών –τα ατελείωτα τηλεφωνήματα για το κλείσιμο της συμφωνίας, ακόμη και μιας εκφόρτωσης- ώθησαν τη Ρωξάνη να δημιουργήσει κάτι εντελώς διαφορετικό. Ψάχνοντας για μία καινοτόμο και επαρκή λύση στην αγορά μεταφορών, η Ρωξάνη συνεργάστηκε με κορυφαίους προγραμματιστές λογισμικού ώστε να δημιουργήσει την JoinCargo.

Ο Σπύρος Σακελλαρόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Computer Science του University of East London. Διαθέτει 5 ετή επαγγελματική εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών με εξειδίκευση στο web development. Αν και είναι παθιασμένος με το back-end, απολαμβάνει εξ'ίσου να προγραμματίζει στο front-end.

Η Ειρήνη Φάρφα απολαμβάνει να συνεργάζεται με πρωτοπόρους σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management στο Birkbeck, University of London. Έχει εργαστεί στο χώρο της εκπαίδευσης και διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών ενώ τα τελευταιά χρόνια την έχει κερδίσει το Digital Marketing. Eκτός από την ανάλυση δεδομένων, την έρευνα, την κατανόηση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών, απολαμβάνει να μαγειρεύει και να ταξιδεύει

Ο Mario Stavri σπούδασε Ηλ. Μηχανικός & Διοικ.Επιχειρήσεων και έχει μια εμπειρία 5 ετών σε διεθνές start-up περιβάλλον. Φήμες λένε πως μια φορά πούλησε ένα ψυγείο σε έναν Εσκιμώο! Όταν δεν παίζει κιθάρα ή τέννις, θα τον βρείς κάπου να διαβάζει κάποιο βιβλίο. Η αγαπημένη του φράση είναι: ''Η ζωή μια φορά μας δίνεται, ζήσε την με τον τρόπο που θέλεις''

Ο Κωνσταντίνος Μήτσιος είναι απόφοιτος του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Του αρέσει που είναι μέλος σε μια εταιρία που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, εξελίσσοντας τον εαυτό και τις ικανότητες του μέσα από τις καθημερινές προκλήσεις. O προγραμματισμός εφαρμογών και η επίλυση προβλημάτων είναι ασχολίες που απολαμβάνει καθημερινά στην JoinCargo.

Η Νάντια Βολάκη προέρχεται από τον χώρο των δημοσίων σχέσεων, με μεταπτυχιακό Public Relations & Corporate Image από το Southampton Solent University. Διαθέτει 7ετή πείρα, προσφέροντας υπηρεσίες επικοινωνίας σε εταιρείες ΜΜΕ, τεχνολογίας, ναυτιλίας και φαρμακοβιομηχανίας. Παραιτήθηκε από περιβάλλοντα τετράγωνης λογικής ώστε να επενδύσει τη δημιουργικότητά της στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κόσμο των startup. Η καθημερινή έμπνευση για την εταιρική εικόνα της JoinCargo αντλείται από τον εθελοντισμό (TEDx), τα ταξίδια και το συντονισμό εκδηλώσεων, δραστηριότητες τις οποίες απολαμβάνει στον ελεύθερο χρόνο της.

Ο Σταύρος Μωραίτης ειναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και είναι έτοιμος να εκτοξεύσει τις επιδόσεις της JoinCargo. Είναι παθιασμένος με τα ομαδικά σπόρ και είναι ενθουσιασμένος καθώς έχει ως στόχο να φέρει την JoinCargo σε ενα άλλο επίπεδο,πάντα μαζί με την υπόλοιπη ομαδα. εξελίσσεται μέσα από τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που του προσφέρουν η JoinCargo και οι εταιρίες που συνεργάζεται.

Η Έλλη Παπαϊωάννου είναι απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του πανεπιστήμιου Πειραιά. Της αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο, η τεχνολογία και οι καινοτόμες ιδέες. Για αυτό θεωρεί ιδανικό περιβάλλον εργασίας την Joincargo και έχει ως στόχο την ανάπτυξη της. Έχει ομαδικό πνεύμα και είναι πρόθυμη να βοηθήσει κάθε στιγμή. Μεγάλη της αγάπη το ελεύθερο σχέδιο.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 694 30 86 565
EMAIL: support@joincargo.com