Η αποστολή μας

Το JoinCargo είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφορών, που φέρνει άμεσα σε επαφή τις εταιρείες που επιθυμούν να μεταφέρουν εμπόρευμα με τους μεταφορείς που χρειάζονται φορτίο για να γεμίσουν τα φορτηγά τους. Αποστολείς και μεταφορείς αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους με ένα κλικ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της JoinCargo, Ρωξάνη Κουτσολούκα, έχει μεγάλη και διεθνή εμπειρία στο χώρο των logistics, και προέρχεται από τη «χώρα των logistics», την Ολλανδία. Οι ανεπάρκειες και οι ανισότητες στην αγορά μεταφορών –τα ατελείωτα τηλεφωνήματα για το κλείσιμο της συμφωνίας, ακόμη και μιας εκφόρτωσης- ώθησαν τη Ρωξάνη να δημιουργήσει κάτι εντελώς διαφορετικό. Ψάχνοντας για μία καινοτόμο και επαρκή λύση στην αγορά μεταφορών, η Ρωξάνη συνεργάστηκε με κορυφαίους προγραμματιστές λογισμικού ώστε να δημιουργήσει την JoinCargo.

Ο Μανώλης Ορφανός είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στα Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διαθέτει 2 ετή επαγγελματική εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών με εξειδίκευση στο web development. Αν και είναι παθιασμένος με το back-end, απολαμβάνει εξ'ίσου να προγραμματίζει στο front-end.

Η Ειρήνη Φάρφα απολαμβάνει να συνεργάζεται με πρωτοπόρους σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management στο Birkbeck, University of London. Έχει εργαστεί στο χώρο της εκπαίδευσης και διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών ενώ τα τελευταιά χρόνια την έχει κερδίσει το Digital Marketing. Eκτός από την ανάλυση δεδομένων, την έρευνα, την κατανόηση των αναγκών και επιθυμιών των πελατών, απολαμβάνει να μαγειρεύει και να ταξιδεύει

Ο Κωνσταντίνος Μήτσιος είναι απόφοιτος του τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Του αρέσει που είναι μέλος σε μια εταιρία που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, εξελίσσοντας τον εαυτό και τις ικανότητες του μέσα από τις καθημερινές προκλήσεις. O προγραμματισμός εφαρμογών και η επίλυση προβλημάτων είναι ασχολίες που απολαμβάνει καθημερινά στην JoinCargo.

Η Στέλλα Μόγια με πολύχρονη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών διαθέτει θετική σκέψη και μεγάλη δημιουργικότητα. Προερχόμενη από τον τουριστικό τομέα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στην διαχείριση και ανάπτυξη συνεργατών. H καθημερινή διαχείριση αναγκών και η επίτευξη επαγγελματικών στόχων αποτελούν βασικές δεξιότητες της. H υπευθυνότητα και η όρεξή της για διαρκή ανάπτυξη είναι στοιχεία που την χαρακτηρίζουν και την βοηθάνε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο να δημιουργεί και να διατηρεί σταθερές επαγγελματικές σχέσεις.

Η Μαρινίκη Κρασσακοπούλου είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μια μικρή γεύση στον τομέα των ξενοδοχειακών και της εξυπηρέτησης πελατών την έκανε να θέλει να αλλάξει πορεία επαγγελματικά. Της αρέσει να θέτει υψηλούς στόχους και το να δουλέψει σε μια startup επιχείρηση ήταν ένας από αυτούς. Πέρα από το πάθος για δουλειά, της αρέσουν οι πολεμικές τέχνες και οι ξένες γλώσσες.

Ο Χρήστος Ταπραντζής είναι απόφοιτος Δοιηκητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και είναι παθιασμένος με τις startups. Επίσης έχει 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον τομέα των Πωλήσεων. Στη JoinCargo εκπληρώνει το ονειρό του να δουλέψει και να εξελιχθεί ως επαγγελματιας σε ένα ταχέως εξελισσόμενο και διαφοροποιημένο εργασιακό περιβάλλον. Του αρέσουν οι προκλήσεις και να βελτιώνεται συνεχώς και το JoinCargo είναι το σωστό μέρος γι' αυτό.

Ο Μιχάλης Παπαϊωάννου είναι απόφοιτος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Του αρέσουν οι προκλήσεις και είναι ανταγωνιστικός αλλά πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συναδέλφους του. Η JoinCargo αποτελεί μία πρόκληση για αυτόν και είναι αποφασισμένος να την φέρει εις πέρας.

Ο Σταύρος Μωραίτης ειναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και είναι έτοιμος να εκτοξεύσει τις επιδόσεις της JoinCargo. Είναι παθιασμένος με τα ομαδικά σπόρ και είναι ενθουσιασμένος καθώς έχει ως στόχο να φέρει την JoinCargo σε ενα άλλο επίπεδο,πάντα μαζί με την υπόλοιπη ομαδα. εξελίσσεται μέσα από τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που του προσφέρουν η JoinCargo και οι εταιρίες που συνεργάζεται.

Η Έλλη Παπαϊωάννου είναι απόφοιτος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του πανεπιστήμιου Πειραιά. Της αρέσει η αλληλεπίδραση με τον κόσμο, η τεχνολογία και οι καινοτόμες ιδέες. Για αυτό θεωρεί ιδανικό περιβάλλον εργασίας την Joincargo και έχει ως στόχο την ανάπτυξη της. Έχει ομαδικό πνεύμα και είναι πρόθυμη να βοηθήσει κάθε στιγμή. Μεγάλη της αγάπη το ελεύθερο σχέδιο.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +(30) 694 30 86 565
EMAIL: support@joincargo.com